Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας /
από: Ζωγράφος, Γεώργιος Χ.
Στοιχεία έκδοσης: (2008)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων : σύστημα διαχείρισης HACCP/ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου σε χώρους εστίασης /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Αθανασοπούλου, Θεοφανώ Χ. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2003
|
Ταξινομικός αριθμός: |
664.07 ΑΘΑ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας /
από: Ζωγράφος, Γεώργιος Χ.
Στοιχεία έκδοσης: (2008) -
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης /
από: Τζιά, Κωνσταντίνα.
Στοιχεία έκδοσης: (2005) -
Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Η θαλάσσια ασφάλεια και ο διεθνής κώδικας ασφαλούς διαχείρισης /
από: Αθανασοπούλου, Ακριβή.
Στοιχεία έκδοσης: (2004) -
Υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους εργασίας.
Στοιχεία έκδοσης: (1989)