Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης /
από: Τζιά, Κωνσταντίνα.
Στοιχεία έκδοσης: (2005)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Από το αγρόκτημα στο τραπέζι: ασφαλή τρόφιμα για τους ευρωπαίους καταναλωτές/
Αποθηκεύτηκε σε:
Corporate συγγραφέας: | Ευρωπαϊκή Επιτροπή Γενική Διεύθυνση Διεύρυνσης. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Λουξεμβούργο:
Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων,
2005
|
Σειρά: |
Η Ευρώπη σε εξέλιξη.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
ΚΕΤ 353.997 ΑΠΟ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης /
από: Τζιά, Κωνσταντίνα.
Στοιχεία έκδοσης: (2005) -
Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Προστασία του καταναλωτή στο διαδίκτυο /
από: Παναγιωτάκη, Εμμανουέλα Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (2010) -
Προστασία του καταναλωτή στο διαδίκτυο /
από: Κανδυλάκη, Αικατερίνη Ε.
Στοιχεία έκδοσης: (2010) -
Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποιήσεις και συσκευασίας τροφίμων : αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα και περιβάλλον /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001)