Ανάλυση του κλάδου της σοκολατοποιίας βάσει του υποδείγματος του Porter & εφαρμογή HACCP σε προϊόντα σοκολάτας /
| Κύριος συγγραφέας: | Νταβάρα, Μαρία Ν. |
|---|---|
| Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2006
|
| Ταξινομικός αριθμός: |
663.9 NTA |
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1040 |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
| LEADER | 01243nam a2200217 a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 1/30285 | ||
| 008 | 020413s2006 gr bm 00110 gre d | ||
| 035 | |l 32449 | ||
| 082 | 0 | 0 | |a 663.9 NTA |
| 100 | 1 | |a Νταβάρα, Μαρία Ν. | |
| 245 | 1 | 0 | |a Ανάλυση του κλάδου της σοκολατοποιίας βάσει του υποδείγματος του Porter & εφαρμογή HACCP σε προϊόντα σοκολάτας / |c Νταβάρα Μαρία Ν. |
| 260 | |a Πειραιάς : |b [χ.ό.], |c 2006 | ||
| 300 | |a 127 σ. : |b πιν. ; |c 30 εκ. + |e 1 οπτικό δίσκο Η/Υ | ||
| 502 | |a Διατριβή (Δ.Ε.) - Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2006 | ||
| 650 | 4 | |a Διατριβές. | |
| 650 | 4 | |a Σοκολάτα |x Βιομηχανίες. | |
| 650 | 4 | |a Τροφή |x Βιομηχανία και εμπόριο. | |
| 650 | 4 | |a Τροφή |x Έλεγχος. | |
| 710 | 2 | |a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. | |
| 852 | |a INST |b UNIPILB |c DISS |e 20060720 |h 663.9 NTA |p 00150758 |q 00150758 |t NOLOAN |y 23 |4 1 | ||
| 856 | 4 | 1 | |u http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1040 |