Ανάλυση του κλάδου της σοκολατοποιίας βάσει του υποδείγματος του Porter & εφαρμογή HACCP σε προϊόντα σοκολάτας /

Κύριος συγγραφέας: Νταβάρα, Μαρία Ν.
Corporate συγγραφέας: Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Πειραιάς : [χ.ό.], 2006
Ταξινομικός αριθμός: 663.9 NTA
Θέματα:
Διαθέσιμο Online: http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1040
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 01243nam a2200217 a 4500
001 1/30285
008 020413s2006 gr bm 00110 gre d
035 |l 32449 
082 0 0 |a 663.9 NTA 
100 1 |a Νταβάρα, Μαρία Ν. 
245 1 0 |a Ανάλυση του κλάδου της σοκολατοποιίας βάσει του υποδείγματος του Porter & εφαρμογή HACCP σε προϊόντα σοκολάτας /  |c Νταβάρα Μαρία Ν. 
260 |a Πειραιάς :  |b [χ.ό.],  |c 2006 
300 |a 127 σ. :  |b πιν. ;  |c 30 εκ. +  |e 1 οπτικό δίσκο Η/Υ 
502 |a Διατριβή (Δ.Ε.) - Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2006 
650 4 |a Διατριβές. 
650 4 |a Σοκολάτα  |x Βιομηχανίες. 
650 4 |a Τροφή  |x Βιομηχανία και εμπόριο. 
650 4 |a Τροφή  |x Έλεγχος. 
710 2 |a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c DISS  |e 20060720  |h 663.9 NTA  |p 00150758  |q 00150758  |t NOLOAN  |y 23  |4 1 
856 4 1 |u http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1040