Ανάλυση του κλάδου της σοκολατοποιίας βάσει του υποδείγματος του Porter & εφαρμογή HACCP σε προϊόντα σοκολάτας /

Κύριος συγγραφέας: Νταβάρα, Μαρία Ν.
Corporate συγγραφέας: Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Πειραιάς : [χ.ό.], 2006
Ταξινομικός αριθμός: 663.9 NTA
Θέματα:
Διαθέσιμο Online: http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1040
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!

Διαδίκτυο

http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1040

UNIPILB

Ταξινομικός #: 663.9 NTA
Αντίγραφο 1