Χρηματοοικονομική ανάλυση : η περίπτωση του κλάδου σοκολατοποιΐας /
από: Μπαλής, Νικόλαος.
Στοιχεία έκδοσης: (2007)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Ανάλυση του κλάδου της σοκολατοποιίας βάσει του υποδείγματος του Porter & εφαρμογή HACCP σε προϊόντα σοκολάτας /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Νταβάρα, Μαρία Ν. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2006
|
Ταξινομικός αριθμός: |
663.9 NTA |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1040 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Χρηματοοικονομική ανάλυση : η περίπτωση του κλάδου σοκολατοποιΐας /
από: Μπαλής, Νικόλαος.
Στοιχεία έκδοσης: (2007) -
Εφαρμογή συστήματος HACCP σε βιομηχανικό σφαγείο χοίρων /
από: Τσιριγωτάκης, Ιωάννης Μ.
Στοιχεία έκδοσης: (2004) -
Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε εταιρία εμπορίας, αποθήκευσης και διακίνησης ποτών σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000 /
από: Στρατηγός, Βασίλειος Δ.
Στοιχεία έκδοσης: (2008) -
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης /
από: Τζιά, Κωνσταντίνα.
Στοιχεία έκδοσης: (2005)