Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
| Κύριος συγγραφέας: | Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. |
|---|---|
| Άλλοι συγγραφείς: | Σάνδρου, Δήμητρα., Λάζαρος, Κούρτης. |
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Στοιχεία έκδοσης: |
Θεσ/νίκη:
University studio press,
2001
|
| Ταξινομικός αριθμός: |
363.19 ΑΡΒ |
| Θέματα: | |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
| Φυσική περιγραφή: |
461 σ. ; 30 εκ. + 1 δισκ. |
|---|---|
| Βιβλιογραφία: |
Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο |
| ISBN: |
9601209131 |


