Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /

Κύριος συγγραφέας: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Άλλοι συγγραφείς: Σάνδρου, Δήμητρα., Λάζαρος, Κούρτης.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Θεσ/νίκη: University studio press, 2001
Ταξινομικός αριθμός: 363.19 ΑΡΒ
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 01235nam a2200229 a 4500
001 1/24888
008 050228s2001 gr 00010 gre
020 |a 9601209131 
035 |l 26673 
040 |a GR-PeUP 
082 0 0 |a 363.19 ΑΡΒ 
100 1 |a Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. 
245 1 0 |a Ασφάλεια τροφίμων:  |b Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /  |c Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Δήμητρα Σάνδρου, Λάζαρος Κούρτης. 
260 0 |a Θεσ/νίκη:  |b University studio press,  |c 2001 
300 |a 461 σ. ;  |c 30 εκ. +  |e 1 δισκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο 
650 4 |a Τροφή  |x Βιομηχανία και εμπόριο. 
650 4 |a Τροφή  |x Έλεγχος. 
650 4 |a Ποτά. 
700 1 |a Σάνδρου, Δήμητρα. 
700 1 |a Λάζαρος, Κούρτης. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c MAIN  |e 20050228  |h 363.19 ΑΡΒ  |p 00146894  |q 00146894  |t LOAN  |y 0  |4 1