Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
Κύριος συγγραφέας: | Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Σάνδρου, Δήμητρα., Λάζαρος, Κούρτης. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Θεσ/νίκη:
University studio press,
2001
|
Ταξινομικός αριθμός: |
363.19 ΑΡΒ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
LEADER | 01235nam a2200229 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1/24888 | ||
008 | 050228s2001 gr 00010 gre | ||
020 | |a 9601209131 | ||
035 | |l 26673 | ||
040 | |a GR-PeUP | ||
082 | 0 | 0 | |a 363.19 ΑΡΒ |
100 | 1 | |a Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. | |
245 | 1 | 0 | |a Ασφάλεια τροφίμων: |b Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών / |c Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Δήμητρα Σάνδρου, Λάζαρος Κούρτης. |
260 | 0 | |a Θεσ/νίκη: |b University studio press, |c 2001 | |
300 | |a 461 σ. ; |c 30 εκ. + |e 1 δισκ. | ||
504 | |a Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο | ||
650 | 4 | |a Τροφή |x Βιομηχανία και εμπόριο. | |
650 | 4 | |a Τροφή |x Έλεγχος. | |
650 | 4 | |a Ποτά. | |
700 | 1 | |a Σάνδρου, Δήμητρα. | |
700 | 1 | |a Λάζαρος, Κούρτης. | |
852 | |a INST |b UNIPILB |c MAIN |e 20050228 |h 363.19 ΑΡΒ |p 00146894 |q 00146894 |t LOAN |y 0 |4 1 |