|
|
|
|
| LEADER |
01235nam a2200229 a 4500 |
| 001 |
1/24888 |
| 008 |
050228s2001 gr 00010 gre |
| 020 |
|
|
|a 9601209131
|
| 035 |
|
|
|l 26673
|
| 040 |
|
|
|a GR-PeUP
|
| 082 |
0 |
0 |
|a 363.19 ΑΡΒ
|
| 100 |
1 |
|
|a Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Ασφάλεια τροφίμων:
|b Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
|c Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Δήμητρα Σάνδρου, Λάζαρος Κούρτης.
|
| 260 |
0 |
|
|a Θεσ/νίκη:
|b University studio press,
|c 2001
|
| 300 |
|
|
|a 461 σ. ;
|c 30 εκ. +
|e 1 δισκ.
|
| 504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο
|
| 650 |
|
4 |
|a Τροφή
|x Βιομηχανία και εμπόριο.
|
| 650 |
|
4 |
|a Τροφή
|x Έλεγχος.
|
| 650 |
|
4 |
|a Ποτά.
|
| 700 |
1 |
|
|a Σάνδρου, Δήμητρα.
|
| 700 |
1 |
|
|a Λάζαρος, Κούρτης.
|
| 852 |
|
|
|a INST
|b UNIPILB
|c MAIN
|e 20050228
|h 363.19 ΑΡΒ
|p 00146894
|q 00146894
|t LOAN
|y 0
|4 1
|