Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
Κύριος συγγραφέας: | Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Σάνδρου, Δήμητρα., Λάζαρος, Κούρτης. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Θεσ/νίκη:
University studio press,
2001
|
Ταξινομικός αριθμός: |
363.19 ΑΡΒ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
UNIPILB
Ταξινομικός #: |
363.19 ΑΡΒ |
---|---|
Αντίγραφο 1 |