Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε εταιρία εμπορίας, αποθήκευσης και διακίνησης ποτών σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000 /
από: Στρατηγός, Βασίλειος Δ.
Στοιχεία έκδοσης: (2008)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Σάνδρου, Δήμητρα., Λάζαρος, Κούρτης. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Θεσ/νίκη:
University studio press,
2001
|
Ταξινομικός αριθμός: |
363.19 ΑΡΒ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε εταιρία εμπορίας, αποθήκευσης και διακίνησης ποτών σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000 /
από: Στρατηγός, Βασίλειος Δ.
Στοιχεία έκδοσης: (2008) -
Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποιήσεις και συσκευασίας τροφίμων : αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα και περιβάλλον /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Ανάλυση του κλάδου της σοκολατοποιίας βάσει του υποδείγματος του Porter & εφαρμογή HACCP σε προϊόντα σοκολάτας /
από: Νταβάρα, Μαρία Ν.
Στοιχεία έκδοσης: (2006) -
Ο κλάδος ποτών και τροφίμων : μελέτη περίπτωσης ικανοποίησης πελατών /
από: Παπαδημητρίου, Γρηγόριος.
Στοιχεία έκδοσης: (2009) -
Η εφαρμογή του outsourcing στις ελληνικές επιχειρήσεις : η περίπτωση του κλάδου τροφίμων και ποτών /
από: Δήμου, Χαράλαμπος.
Στοιχεία έκδοσης: (2006)