Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /

Κύριος συγγραφέας: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Άλλοι συγγραφείς: Σάνδρου, Δήμητρα., Λάζαρος, Κούρτης.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Θεσ/νίκη: University studio press, 2001
Ταξινομικός αριθμός: 363.19 ΑΡΒ
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!

Παρόμοια τεκμήρια