Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας /
από: Ζωγράφος, Γεώργιος Χ.
Στοιχεία έκδοσης: (2008)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε εταιρία εμπορίας, αποθήκευσης και διακίνησης ποτών σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000 /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Στρατηγός, Βασίλειος Δ. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2008.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
363.19 ΣΤΡ |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/2793 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας /
από: Ζωγράφος, Γεώργιος Χ.
Στοιχεία έκδοσης: (2008) -
Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Ο κλάδος ποτών και τροφίμων : μελέτη περίπτωσης ικανοποίησης πελατών /
από: Παπαδημητρίου, Γρηγόριος.
Στοιχεία έκδοσης: (2009) -
Το νέο πρότυπο για ποιότητα & ασφάλεια τροφίμων ISO 22000 : Παρουσίαση και ερμηνεία : με στοιχεία ιχνηλασιμότητας - ανάλυσης αστοχίας & παρουσίασης της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα τρόφιμα /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2006) -
Εφαρμογή συστήματος HACCP σε βιομηχανικό σφαγείο χοίρων /
από: Τσιριγωτάκης, Ιωάννης Μ.
Στοιχεία έκδοσης: (2004)