Ανασχεδιασμός επιχειρησιακών διαδικασιών: η μελέτη ανασχεδιασμού της διαδικασίας των κρατήσεων του τμήματος Front Office του ξενοδοχείου Philoxenia /
από: Δανελάκης, Εμμανουήλ Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (2005)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Διαχείριση τμήματος food and beverage (F&B) στο Capsis Hotel /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Βλαχοπιώτης, Αθανάσιος Γ. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2010.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
658.3 ΒΛΑ |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/4422 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Ανασχεδιασμός επιχειρησιακών διαδικασιών: η μελέτη ανασχεδιασμού της διαδικασίας των κρατήσεων του τμήματος Front Office του ξενοδοχείου Philoxenia /
από: Δανελάκης, Εμμανουήλ Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (2005) -
Food and beverage management : διοίκηση και έλεγχος - τιμολόγηση στον επισιτικό τομέα των ξενοδοχείων /
από: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (2019) -
Food and beverage management : διοίκηση και έλεγχος - τιμολόγηση στον επισιτικό τομέα των ξενοδοχείων /
από: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (2005) -
Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων οργάνωσης και ελέγχου του τμήματος food and beverage στη ελληνική ξενοδοχειακή επιχείρηση /
από: Μπλέτσα, Άννα Π.
Στοιχεία έκδοσης: (2008) -
Οι προσδοκίες και αντιλήψεις των εισερχόμενων τουριστών για την παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών στα ελληνικά ξενοδοχεία /
από: Καραβούλης, Σπύρος Α.
Στοιχεία έκδοσης: (2001)