|
|
|
|
LEADER |
01701nam a2200337 a 4500 |
001 |
1/49254 |
008 |
200226s2019 gr a b 00010 gre |
020 |
|
|
|a 9786185062286
|
035 |
|
|
|l 52255
|
040 |
|
|
|a GR-PeUP
|
082 |
0 |
0 |
|a 647.95068 ΜΑΡ
|
100 |
1 |
|
|a Μάρας, Αθανάσιος Γ.
|
245 |
1 |
0 |
|a Food and beverage management :
|b διοίκηση και έλεγχος - τιμολόγηση στον επισιτικό τομέα των ξενοδοχείων /
|c Αθανάσιος Γ. Μάρας.
|
260 |
0 |
|
|a Αθήνα :
|b Φαίδιμος,
|c 2019.
|
300 |
|
|
|a 250 σ. :
|b εικ., πίν., διαγρ. ;
|c 23 εκ.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές.
|
650 |
|
4 |
|a Ξενοδοχεία
|x Διοίκηση και οργάνωση.
|
650 |
|
4 |
|a Ξενοδοχειακό μανατζμεντ.
|
650 |
|
4 |
|a Hotel management.
|
650 |
|
4 |
|a Food service management.
|
650 |
|
4 |
|a Διοικηση και οργάνωση εστιατορίων.
|
650 |
|
4 |
|a Restaurant management.
|
650 |
|
4 |
|a Διαχείριση υπηρεσίας σίτισης.
|
650 |
|
4 |
|a Διαχείριση εστιατορίων.
|
650 |
|
4 |
|a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.
|x Κόστος.
|
650 |
|
4 |
|a Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων.
|
650 |
|
4 |
|a Food service
|x Cost control.
|
650 |
|
4 |
|a Τιμολόγηση.
|
650 |
|
4 |
|a Food service
|x Cost control.
|
852 |
|
|
|a INST
|b UNIPILB
|c MAIN
|e 20200226
|h 647.95068 ΜΑΡ
|p 00182447
|q 00182447
|t LOAN
|y 0
|4 2
|
852 |
|
|
|a INST
|b UNIPILB
|c MAIN
|e 20200226
|h 647.95068 ΜΑΡ
|p 00182448
|q 00182448
|t LOAN
|y 0
|4 1
|