The theory of catering /
από: Kinton, Ronald.
Στοιχεία έκδοσης: (1984)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Fast food in Europe : quick service catering in West Germany, United Kingdom, France, Italy, Spain, Netherlands and Belgium.
Αποθηκεύτηκε σε:
Μορφή: | Βιβλίο |
---|---|
Γλώσσα: | English |
Στοιχεία έκδοσης: |
London :
The Economist Intelligence Unit,
1990.
|
Σειρά: |
EIU special report ;
2027 |
Ταξινομικός αριθμός: |
647.954 FAS |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
The theory of catering /
από: Kinton, Ronald.
Στοιχεία έκδοσης: (1984) -
The art and science of managing hotels/restaurants/institutions = formerly The art and science of modern innkeeping /
από: Vallen, Jerome J.
Στοιχεία έκδοσης: (1978) -
Introduction to management in the hospitality industry/
από: Powers, Thomas F.
Στοιχεία έκδοσης: (1979) -
International journal of hospitality management
Στοιχεία έκδοσης: (1982) -
Catering costs and control /
από: Paige, Grace.
Στοιχεία έκδοσης: (1977)