Μελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης εστιατορίου σε περιοχή των Αθηνών /
από: Μαρκόπουλος, Γεώργιος Η.
Στοιχεία έκδοσης: (2004)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Το στρατηγικό management στον κλάδο γρήγορης εστίασης. Μελέτη περίπτωσης της εταιρείας Γρηγόρης Μικρογεύματα Α.Β.Ε.Ε. /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Μακρίδης, Γεώργιος Ν. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2010.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
658.4012 ΜΑΚ |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/4408 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Μελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης εστιατορίου σε περιοχή των Αθηνών /
από: Μαρκόπουλος, Γεώργιος Η.
Στοιχεία έκδοσης: (2004) -
Εστιατόριο : διοίκηση και oργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων /
από: Αρβανίτης, Κώστας.
Στοιχεία έκδοσης: (2016) -
Στρατηγικό μάνατζμεντ : η περίπτωση των στρατηγικών εστίασης - μελέτη περίπτωσης της ξενοδοχειακής αλυσίδας "Υάδες Heritage & hospitality" /
από: Γάτου, Μαρία Δ.
Στοιχεία έκδοσης: (2006) -
Διεθνές franchising : η περίπτωση της αλυσίδας καφέ - εστιατορίων Palmie bistro /
από: Γωνιωτάκη, Μαρία.
Στοιχεία έκδοσης: (2010) -
Εστιατόριο : oργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας /
από: Αρβανίτης, Κώστας.
Στοιχεία έκδοσης: (2001)