Introduction to hotel and restaurant management /
Στοιχεία έκδοσης: (1984)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Operational problem solving for the hotel and restaurant industry : the Pullman method /
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | Kreck, Lothar A., 1926- |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | English |
| Στοιχεία έκδοσης: |
Boston, Mass. :
CBI Pub. Co.,
c1978.
|
| Ταξινομικός αριθμός: |
658.9647΄94 KRE |
| Θέματα: | |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Introduction to hotel and restaurant management /
Στοιχεία έκδοσης: (1984) -
Introduction to hotel and restaurant management /
Στοιχεία έκδοσης: (1988) -
The art and science of managing hotels/restaurants/institutions = formerly The art and science of modern innkeeping /
από: Vallen, Jerome J.
Στοιχεία έκδοσης: (1978) -
Introduction to management in the hospitality industry/
από: Powers, Thomas F.
Στοιχεία έκδοσης: (1979) -
The management of people in hotels, restaurants, and clubs /
από: Lundberg, Donald E.
Στοιχεία έκδοσης: (1980)


