Introduction to hotel and restaurant management /
Στοιχεία έκδοσης: (1984)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Introduction to hotel and restaurant management /
Αποθηκεύτηκε σε:
Άλλοι συγγραφείς: | Brymer, Robert A. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Στοιχεία έκδοσης: |
Dubuque :
Kendall/Hunt Pub. Co.,
1988.
|
Έκδοση: | 5th ed. |
Ταξινομικός αριθμός: |
647.94'068 INT |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Introduction to hotel and restaurant management /
Στοιχεία έκδοσης: (1984) -
Operational problem solving for the hotel and restaurant industry : the Pullman method /
από: Kreck, Lothar A., 1926-
Στοιχεία έκδοσης: (1978) -
Introduction to management in the hospitality industry/
από: Powers, Thomas F.
Στοιχεία έκδοσης: (1979) -
The art and science of managing hotels/restaurants/institutions = formerly The art and science of modern innkeeping /
από: Vallen, Jerome J.
Στοιχεία έκδοσης: (1978) -
The management of people in hotels, restaurants, and clubs /
από: Lundberg, Donald E.
Στοιχεία έκδοσης: (1980)