Εστιατόριο : διοίκηση και oργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων /
από: Αρβανίτης, Κώστας.
Στοιχεία έκδοσης: (2016)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Τζωρακολευθεράκης, Ζαχαρίας Γ. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Αθήνα :
Interbooks,
1999.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
647.950682 ΤΖΩ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Εστιατόριο : διοίκηση και oργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων /
από: Αρβανίτης, Κώστας.
Στοιχεία έκδοσης: (2016) -
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων : Οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων /
από: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (1997) -
Σχεδιασμός μενού και θέματα υγιεινής στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων /
από: Μπουζάλας, Αλέξανδρος Δ.
Στοιχεία έκδοσης: (2003) -
Food and beverage management : διοίκηση και έλεγχος - τιμολόγηση στον επισιτικό τομέα των ξενοδοχείων /
από: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (2019) -
Food and beverage management : διοίκηση και έλεγχος - τιμολόγηση στον επισιτικό τομέα των ξενοδοχείων /
από: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (2005)