Catering costs and control /
από: Paige, Grace.
Στοιχεία έκδοσης: (1977)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
The theory of catering /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Kinton, Ronald. |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Ceserani, Victor. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Στοιχεία έκδοσης: |
London :
E. Arnold,
1984.
|
Έκδοση: | 5th ed. |
Ταξινομικός αριθμός: |
647.95 KIN |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Catering costs and control /
από: Paige, Grace.
Στοιχεία έκδοσης: (1977) -
Manpower problems in the hotel and catering industry /
από: Mars, Gerald.
Στοιχεία έκδοσης: (1979) -
Personnel management in the hotel and catering industry /
από: Boella, Michael John.
Στοιχεία έκδοσης: (1980) -
Catering supervision : with 21 case studies /
από: Bevan, Ted.
Στοιχεία έκδοσης: (1974) -
Fast food in Europe : quick service catering in West Germany, United Kingdom, France, Italy, Spain, Netherlands and Belgium.
Στοιχεία έκδοσης: (1990)