Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων : Οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων /
από: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (1997)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Βασικές λειτουργίες ξενοδοχειακών μονάδων : Επισιτισμός, λειτουργία εστιατορίου, εστιατορική τέχνη, βασικά στοιχεία λειτουργίας Μπαρ - Τμήμα πωλήσεων, δεξιώσεις, συνέδρια /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Μάρας, Αθανάσιος Γ. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Αθήνα :
Interbooks,
2004.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
647.950681 ΜΑΡ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων : Οργάνωση - τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων /
από: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (1997) -
Food and beverage management : διοίκηση και έλεγχος - τιμολόγηση στον επισιτικό τομέα των ξενοδοχείων /
από: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (2019) -
Food and beverage management : διοίκηση και έλεγχος - τιμολόγηση στον επισιτικό τομέα των ξενοδοχείων /
από: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (2005) -
Οροφοκομία : oργάνωση και λειτουργία υπηρεσιών ορόφων ξενοδοχειακών μονάδων /
από: Κοβούση, Χαρούλα.
Στοιχεία έκδοσης: (2009) -
Introduction to management in the hospitality industry /
από: Powers, Thomas F.
Στοιχεία έκδοσης: (1984)